Boeken over verkopen

De boeken zijn te koop bij de boekhandel of via:
[>] Bol.com en via onze shop

14 Tools voor Sales Coaching

Sales CoachingArnold Steenbeek, Uitgeverij Mybusinessmedia, 2000, ISBN-10: 9026731507

14 Tools voor Sales Coaching: een praktisch boek met daarin de basis voor elke coach, die Sales Coaching serieus beoefent. Met de beproefde DAAD-methode voor meer resultaat met meer plezier.

Koop het boek hier

 

Sales Management
in de praktijk (herdruk)

Sales CoachingArnold Steenbeek, Uitgeverij Heart Selling, 2014, ISBN: 978 90 822093 03

Deze pocket heeft tot doel om het verband te leggen tussen alle kernpunten uit het vak. Met 29 modellen en 12 cases worden alle hoofd- en hartzaken van salesmanagement toegelicht. Deze zijn samen te vatten tot middelen, methoden en mensen.

Koop het boek hier

Hier gratis ebook

 

Hart Selling EbookHart Selling e-book

Arnold Steenbeek

Dit ebook is is een samenvatting van de geschiedenis van de verkoop en een overzicht van de vier belangrijkste stromingen in sales. Daarnaast een vooruitblik naar verkopen in de 21e eeuw en 7 dilemma's waar de wereld mee worstelt en hoe verkopers daar een doorslaggevende rol in kunnen spelen.

Klik voor het Hart Selling ebook

 

Verkoopkompas

VerkoopkompasArnold Steenbeek, 2013, ISBN 978 14 46 67867 1

Het verkoopkompas beschrijft de missing link in verkopen. Dit boek over het Verkoopkompas heeft tot doel om in het kort en op een praktische manier duidelijk te maken wat de kracht van Heart Selling is. Dit boek heeft niet op alle vragen een antwoord, maar het geeft wel de vragen, die leiden tot de beste antwoorden met het mooiste resultaat.

Hier een korte samenvatting

Mail om het boek (als pdf) te ontvangen